Reserveringssysteem Kantine

Veldhuur.nl is het perfecte kantines reserveringssysteem om jouw kantine georganiseerd en zonder stress te verhuren!

Het reserveringssysteem, speciaal gemaakt voor het exploiteren van kantines: Veldhuur.nl, heeft vele voordelen. Enkele onderdelen waar je profijt aan zult beleven zijn:

  • Het reserveringssysteem staat op je eigen website
  • Reserveringen van jouw kantine worden automatisch omgezet in facturen
  • Je kunt gratis starten zonder tijdslimiet!

Waarom het reserveringssysteem van Veldhuur.nl gebruiken?

Veldhuur.nl heeft al tal van tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste argumenten waarom zij voor het gratis reserveringssysteem hebben gekozen dat speciaal ontwikkeld is voor het verhuren van kantines. Velen voor jou hebben zorgeloos hun kantine kunnen verhuren, jij ook?

Het reserveringssysteem op de website van jouw kantine

Met het reserveringssysteem van Veldhuur.nl kun je een reserveringsmodule op de website van jouw kantine zetten! Zo blijven huurders op jouw website en biedt je hen extra gemak: zij kunnen namelijk direct de beschikbaarheid van jouw kantine inzien en een reservering plaatsen op een voor hun gewenste datum en tijdstip. Om dit te realiseren zijn geen inwikkelde stappen nodig. Je ontvangt van ons een code en deze kun je gemakkelijk in jouw website plaatsen.

Een ander bijkomend voordeel van ons kantines reserveringssysteem is de mogelijkheid voor beheerders tot het goed- of afkeuren van geplaatste reserveringen. Op deze manier hebben beheerders toezicht over wie er in het planningssysteem komen te staan en voorkom je ongewenste reserveringen.

Geboekte kantines omzetten in facturen

Ook is het mogelijk om volledig geautomatiseerd een factuur te laten opmaken van een reservering door gebruik te maken van de online betalen-optie. Bij deze optie wordt automatisch een factuur opgemaakt wanneer de huurder een betaling heeft voldaan via iDEAL.

Mocht je geen gebruik willen maken van de online betalen-optie kun je alsnog gemakkelijk met één druk op de knop in het facturatiesysteem een reservering omzetten in een factuur, opgemaakt in pdf-formaat.

Je kunt gratis beginnen met het reserveringssysteem!

Nu komt het beste van alles: ons reserveringssysteem is helemaal gratis zonder beperkte termijn! Wij kiezen hiervoor om het systeem van Veldhuur.nl ook toegankelijk te maken voor kleine kantines.

In de gratis versie kun je 2 verhuurobjecten in het reserveringssysteem plaatsen en volledig gebruik maken van het systeem. Als je de mogelijkheid wil hebben om meer boekingen of verhuurobjecten te kunnen plaatsen, kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen.


Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.