Reserveringssysteem Velden

Onderdeel van het beheersysteem van Veldhuur.nl is het online reserveringssysteem waarmee huurders direct een reservering kunnen aanvragen. Via de reserveringsmodule op je eigen website hebben huurders de mogelijkheid om de beschikbaarheid van een bepaalde accommodatie in te zien en kunnen ze direct reserveren en online betalen via bijvoorbeeld iDEAL of Paypal.

Reserveringssysteem op je eigen website

Met Veldhuur.nl heb je de mogelijkheid om een reserveringsmodule op je eigen website te plaatsen waarmee gebruikers direct een veld kunnen reserveren. Om dit te doen ontvang je van ons een klein stukje code welke eenvoudig in je website te plaatsen is. De reserveringsmodule is inbegrepen bij elk type abonnement van Veldhuur.nl. Je hoeft dus geen extra module aan te schaffen om hier gebruik van te maken. Je zorgt er tevens voor dat de bezoekers op je eigen website blijven om de beschikbaarheid van de velden in zien. Zelf als je gebruiker een veld wil reserveren hoeft deze jouw website niet verlaten!

Als je liever niet wil dat iedereen een veld kan reserveren dan kan je de reserveringen die via de module op je eigen website worden aangevraagd eerst laten goedkeuren door een van de beheerders. Zo voorkom je dat er ongewenste reserveringen in het planningssysteem van de beheerder komen te staan.

Facturen maken van reserveringen

Via het facturatiesysteem kunnen specifieke reserveringen van velden met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Als je er voor hebt gekozen om online betalen te activeren dan wordt er volledig automatisch een factuur gemaakt van de reservering zodra deze met iDEAL is betaald. Doordat de online reserveringsaanvragen geautomatiseerd worden afgehandeld voorkom je een hoop werk achteraf!


Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.