Reserveringssoftware Sportvelden

De online reserveringssoftware van Veldhuur.nl is speciaal ontwikkeld voor sportvelden. Via het reserveringssysteem kunnen externe huurders direct een reservering aanvragen. Via de reserveringssoftware op je eigen website hebben huurders de mogelijkheid om de beschikbaarheid van een bepaalde velden in te zien en kunnen ze direct reserveren en online betalen via iDEAL of Paypal.

Reserveringssoftware op je eigen website

Met Veldhuur.nl heb je de mogelijkheid om een reserveringsmodule op je eigen website te plaatsen. Hiervoor ontvang je van ons een eenvoudige code welke gemakkelijk in je website te plaatsen is. De reserveringsmodule voor je website is inbegrepen bij elk type abonnement van Veldhuur.nl. Je hoeft hier dus geen extra module voor aan te schaffen. Op deze manier blijven de bezoekers op je eigen website en kunnen ze direct de beschikbaarheid inzien en reserveren.

Je kunt iedere externe aanvraag ook eerst laten goedkeuren of afkeuren door de beheerder. Op die manier kan niet iedere gebruiker een reservering plaatsen en voorkom je dat er ongewenste reserveringen in het planningssysteem van de beheerder komen te staan. Je hebt na iedere aanvraag nog de mogelijkheid om eerst contact op te nemen met de aanvrager.

Reserveringen factureren

De reserveringen welke in de reserveringssoftware staan opgenomen kunnen via het facturatiesysteem met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Als je er voor hebt gekozen om online betalen te activeren dan wordt er volledig automatisch een factuur gemaakt van de reservering zodra deze met iDEAL is betaald. Doordat de online reserveringsaanvragen geautomatiseerd worden afgehandeld voorkom je een hoop werk achteraf!

Je kunt gratis starten!

Maar het beste van alles is dat onze reserveringssoftware helemaal gratis is zonder beperkte termijn! Wij kiezen hiervoor om de software van Veldhuur.nl ook toegankelijk te maken voor kleine sportvelden.

In de gratis versie kun je 2 verhuurobjecten in de reserveringssoftware plaatsen en volledig gebruik maken van het systeem. Als je de mogelijkheid wil hebben om meer boekingen of verhuurobjecten te kunnen plaatsen, kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen.


Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssoftware

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.