Sportveld Planningssysteem

Veldhuur.nl is veruit de meest geschikte tool om je sportvelden georganiseerd en zonder stress te verhuren!

Het planningsprogramma, speciaal gecreëerd voor het verhuren van sportvelden: Veldhuur.nl, heeft vele mogelijkheden. Enkele van deze mogelijkheden zijn:

  • Een online overzichtelijke planning
  • De mogelijkheid tot inloggen ongeacht de tijd en locatie van de beheerder(s)
  • Er kunnen meerdere beheerders tegelijk in het programma werken

Meer weten over de vele voordelen van het reserveringsprogramma voor jouw sportveld? Lees dan snel verder!

Waarom dit planningssysteem voor jouw sportveldverhuur?

Veldhuur.nl heeft al vele tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het planningssysteem hebben gekozen, zodat zij zorgeloos hun sportveld kunnen verhuren.

Optie tot samenwerken tussen beheerders

Een voor ons vanzelfsprekend voordeel is dat ons planningssysteem een overzichtelijke, online planning geeft voor de verhuur van jouw sportveld. Maar een echte plus is de mogelijkheid tot het samenwerken van beheerders. Ongeacht de locatie en het tijdstip kunnen er meerdere beheerders tegelijk in het systeem en kunnen zij hun eigen werkzaamheden uitvoeren. Wel zo handig, want een penningmeester heeft vaak andere taken dan een facilitair medewerker.

Het inplannen van reserveringen

Een ander belangrijk voordeel van het reserveringssysteem van Veldhuur.nl is de mogelijkheid tot het inplannen van reserveringen voor jouw sportveld. De mogelijkheden hiervoor zijn zeer uitgebreid: zo heb je de optie tot een eenmalige of herhalende boeking. Extra gemakkelijk voor de huurders die elke week weer terugkomen! De herhalende boeking kan over elke tijdsperiode ingevuld worden zoals jij dat zelf wenst: om de twee weken, elke dinsdag op een bepaald tijdstip of elke 25e dag van de maand.

Verhuurde sportvelden omzetten in facturen

Het laatste voordeel van het planningssysteem van Veldhuur.nl dat wij graag willen toelichten is de mogelijkheid om verhuurde sportvelden om te zetten in facturen. In het facturatiesysteem kun je een selectie van boekingen maken (dit kan ook van gedurende een bepaalde periode) en vervolgens kun je direct bijbehorende facturen mailen naar de huurders, inclusief jouw bedrijfslogo en betaallinks voor iDEAL of Paypal! Door huurders te verplichten online af te rekenen wordt jouw debiteurenbeheer automatisch uitgevoerd!

Bovenstaande voordelen zijn in ons opzicht erg waardevol voor het beheren van een sportveld. Vanzelfsprekend beschikt ons planningssysteem nog over vele andere kwaliteiten.

Ontdek nu gratis de andere voordelen van het verhuren van jouw sportveld via Veldhuur.nl!


Voorbeeld

Voorbeeld Planningssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.