Kantine Planningssysteem

Veldhuur.nl is de perfecte tool om jouw kantines georganiseerd en zonder stress te verhuren!

Het planningsprogramma, speciaal ontwikkeld voor het verhuren van kantines: Veldhuur.nl, heeft vele mogelijkheden. Enkele van deze mogelijkheden zijn:

  • Een online overzichtelijke planning
  • De mogelijkheid tot inloggen ongeacht de tijd en locatie van de beheerder(s)
  • Er kunnen meerdere beheerders tegelijk in het programma werken

Meer weten over de vele voordelen van het reserveringsprogramma voor jouw kantine? Lees dan snel verder!

Waarom dit planningssysteem voor jouw kantineverhuur?

Veldhuur.nl heeft al vele tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het planningssysteem hebben gekozen, zodat zij zorgeloos hun kantine kunnen verhuren.

Mogelijkheid tot samenwerken

Een voor ons vanzelfsprekend voordeel is dat ons planningssysteem een overzichtelijke, online planning geeft voor de verhuur van jouw kantine. Maar een echte plus is de mogelijkheid tot het samenwerken van beheerders. Ongeacht de locatie en het tijdstip kunnen er meerdere beheerders tegelijk in het systeem en kunnen zij hun eigen werkzaamheden uitvoeren. Wel zo handig, want een penningmeester heeft vaak andere taken dan een facilitair medewerker.

Het inplannen van reserveringen

Een ander belangrijk voordeel van het reserveringssysteem van Veldhuur.nl is de mogelijkheid tot het inplannen van reserveringen voor jouw kantine. De mogelijkheden hiervoor zijn zeer uitgebreid: zo heb je de optie tot een eenmalige of herhalende boeking. Extra gemakkelijk voor de huurders die elke week weer terugkomen! De herhalende boeking kan over elke tijdsperiode ingevuld worden zoals jij dat zelf wenst: om de drie weken, elke maandag om 13.00 uur of elke 10e dag van de maand.

Verhuurde kantines omzetten in facturen

Het laatste voordeel van het planningssysteem van Veldhuur.nl dat wij graag willen toelichten is de mogelijkheid om verhuurde kantines om te zetten in facturen. In het facturatiesysteem kun je een selectie van boekingen maken (dit kan ook van gedurende een bepaalde periode) en vervolgens kun je direct bijbehorende facturen mailen naar de huurders, inclusief jouw bedrijfslogo en betaallinks voor iDEAL of Paypal! Door huurders te verplichten online af te rekenen wordt jouw beheer van debiteuren automatisch uitgevoerd!

Bovenstaande voordelen zijn in ons opzicht waardevol voor het verhuren van een kantine. Vanzelfsprekend beschikt ons planningssysteem nog over vele andere kwaliteiten.

Ontdek nu gratis zelf de andere voordelen van het verhuren van jouw kantine via Veldhuur.nl!


Voorbeeld

Voorbeeld Planningssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.