Planningssysteem Velden

Via het veld planningssysteem hebben beheerders van sportvelden zoals hockeyvelden, voetbalvelden of openbare velden de mogelijkheid om de planning online en overzichtelijk op te stellen. Je kunt als beheerder op elk moment van de dag en op elke locatie inloggen in het veldhuur systeem en hier direct boekingen aanmaken. Alle reserveringen die binnenkomen via het reserveringssysteem zijn in het planningssysteem inzichtelijk voor de beheerder. Zo kan hij de aanvragen nog goedkeuren of afkeuren.

Samenwerken in het planningssysteem

Met het planningssysteem van Veldhuur.nl heb je de mogelijkheid om met meerdere beheerders tegelijk in te loggen en te werken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de financieel medewerker of penningmeester bezig is met de facturatie en de beheerder bezig is om een herhalende reservering aan te maken. Het is mogelijk om met diverse rechten te werken zodat niet elke beheerder inzicht heeft in alle onderdelen. Je kunt een facilitair medewerker bijvoorbeeld alleen-lezen rechten geven en een financieel medewerker alleen toegang tot het financiële menu.

Boekingen inplannen

Als beheerder heb je de mogelijkheid om incidentele reserveringen in te boeken of om een reeks boekingen te maken. Zo'n reeks boekingen wordt ook wel een herhalende boeking genoemd. Je kunt hiermee wekelijkse en tweewekelijkse boekingen maken. Zo kan je een boeking op elke vrijdag of om de vrijdag van 20:00 tot 21:00 maken. Ook is het mogelijk om maandelijkse boekingen te maken. Hiermee kan je boekingen op elke eerste donderdag van de maand of bijvoorbeeld elke 7e dag van de maand laten terugkomen.

Boekingen omzetten in facturen

Via het facturatiesysteem kan een selectie van boekingen met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Het is mogelijk om de facturen direct vanuit het planningssysteem per e-mail te versturen naar de huurder zonder dat je hiervoor verdere handmatige handelingen hoeft te verrichten. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een betaallink voor iDEAL of Paypal mee te sturen. Doordat gebruikers te verplichten online te betalen kan het debiteuren beheer volledig geautomatiseerd worden afgehandeld en voorkom je veel werk achteraf!


Voorbeeld

Voorbeeld Planningssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.