Voetbalveld Online Betalen

Het meest geavanceerde planningssysteem voor voetbalvelden beschikt over een 'online betalen' optie. Deze optie neemt het proces van factuur opmaken, verzenden en controleren volledig weg! De automatisering van betalen zorgt er bovendien voor dat je niet achter openstaande debiteuren van jouw voetbalveld aan hoeft.

Waarom de 'online betalen' optie gebruiken van Veldhuur.nl?

Maandfacturen online betalen

Niet alleen unieke reserveringen kunnen betaald worden met de 'online betalen' optie, maar ook maandfacturen kunnen via het facturatiesysteem beschikken over een betaallink waarmee huurders van de voetbalvelden de betaling gemakkelijk online kunnen voltooien. Op deze manier blijven de openstaande rekeningen overzichtelijk en kun je direct zien welke facturen al betaald zijn. Vanzelfsprekend is dit ook mogelijk met kwartaalfacturen.

Online betaalmethoden van Veldhuur.nl

Bij het verhuren van je voetbalveld kun je diverse online betaalmethoden gebruiken, zoals iDEAL of Paypal. Het reserveringssysteem heeft een naadloze koppeling met het de betaalprovider MultiSafepay. Als je gebruik maakt van ons standaard abonnement of hoger dan kan je gebruik maken van deze online betaalmethoden.


Voorbeeld

Voorbeeld Online-betalen

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.