Hockeyveld Online Betalen

Het meest geavanceerde planningssysteem voor hockeyvelden beschikt over een 'online betalen' optie. Deze optie neemt het proces van factuur opmaken, verzenden en controleren compleet weg! De automatisering van betalen zorgt er ook voor dat je niet achter openstaande debiteuren van jouw hockeyveld aan hoeft.

Waarom de 'online betalen' optie gebruiken van Veldhuur.nl?

Maandfacturen online betalen

Niet alleen eenmalige reserveringen kunnen betaald worden met de 'online betalen' optie, maar ook maandfacturen kunnen via het facturatiesysteem beschikken over een betaallink waarmee huurders van de hockeyveld de betaling gemakkelijk online kunnen voltooien. Op deze manier blijven de openstaande rekeningen overzichtelijk en kun je direct zien welke facturen al betaald zijn. Vanzelfsprekend is dit ook mogelijk met kwartaalfacturen.

Online betaalmethoden van Veldhuur.nl

Bij het verhuren van je hockeyveld kun je verschillende online betaalmethoden gebruiken, zoals iDEAL of Paypal. Het reserveringssysteem heeft een naadloze koppeling met het de betaalprovider MultiSafepay. Als je gebruik maakt van ons standaard abonnement of hoger dan kan je gebruik maken van deze online betaalmethoden.


Voorbeeld

Voorbeeld Online-betalen

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.