Buitenvelden Online Betalen

Het meest geavanceerde planningssysteem voor buitenvelden beschikt over een 'online betalen' optie. Deze optie neemt het proces van factuur opmaken, verzenden en controleren volledig weg! De automatisering van betalen zorgt er bovendien voor dat je niet achter openstaande debiteuren van jouw buitenveld aan hoeft.

Waarom de 'online betalen' optie gebruiken van Veldhuur.nl?

Maandfacturen online betalen

Niet alleen eenmalige reserveringen kunnen betaald worden met de 'online betalen' optie, maar ook maandfacturen kunnen via het facturatiesysteem beschikken over een betaallink waarmee huurders van het buitenveld de betaling gemakkelijk online kunnen voltooien. Op deze manier blijven de openstaande rekeningen overzichtelijk en kun je direct zien welke facturen al betaald zijn. Vanzelfsprekend is dit ook mogelijk met kwartaalfacturen.

Online betaalmethoden van Veldhuur.nl

Bij het verhuren van je buitenveld kun je verschillende online betaalmethoden gebruiken, zoals iDEAL of Paypal. Het reserveringssysteem heeft een eenvoudige koppeling met het de betaalprovider MultiSafepay. Als je gebruik maakt van het standaard abonnement of hoger dan kan je deze online betaalmethoden toevoegen.


Voorbeeld

Voorbeeld Online-betalen

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.