Online Betalen

Gebruikers en huurders hebben de mogelijkheid om hun online reservering direct af te rekenen via het reserveringssysteem. Dit is erg gemakkelijk bij incidentele verhuur. Het proces van factuur opmaken, versturen en controleren op betaling wordt hiermee weggenomen en volledig geautomatiseerd. Een ander voordeel is dat je direct vooraf over het geld beschikt en niet meer achter facturen aan hoeft te bellen.

Maandfacturen online betalen

Ook maandfacturen welke achteraf worden verstuurd kunnen via het facturatiesysteem worden voorzien van een betaallink waarmee huurders de online betaling af kunnen ronden. Op deze manier hou je het overzicht en kan je via Veldhuur.nl direct zien welke maandfacturen er betaald zijn. Hetzelfde geldt ook voor kwartaalfacturen of facturen per reservering.

Online betaalmethoden

Je kunt verschillende online betaalmethoden gebruiken zoals iDEAL of Paypal. Ons systeem heeft een naadloze koppeling met het de betaalprovider MultiSafepay. Als je gebruik maakt van ons standaard abonnement of hoger dan kan je gebruik maken van deze online betaalmethoden.


Voorbeeld

Voorbeeld Online-betalen

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.