Kantine Facturatiesysteem

Veldhuur.nl is het perfecte accommodatie facturatiesysteem om jouw kantine overzichtelijk en zonder stress te verhuren!

Het facturatiesysteem, speciaal ontwikkeld voor het verhuren van jouw kantine: Veldhuur.nl, heeft vele mogelijkheden. Enkele van deze mogelijkheden zijn:

  • De mogelijkheid voor het opmaken van zowel eenmalige als herhalende facturaties
  • Het invoegen van online betaallinks in de factuur
  • Optie tot boekhoudkoppeling

Waarom dit facturatiesysteem voor jouw kantineverhuur?

Veldhuur.nl heeft al vele tevreden gebruikers. Hieronder staan de voornaamste redenen waarom zij voor het kantine facturatiesysteem hebben gekozen, zodat zij zorgeloos hun kantine kunnen verhuren.

Uitgebreide opties voor het creëren van de factuur

Via het kantine planningssysteem kunt u gemakkelijk facturen aan maken voor huurders van uw kantine. Deze declaraties beschikken over uw bedrijfslogo en de wettelijke vereiste gegevens die op een factuur behoren te staan. Doordat de facturen geheel automatisch in pdf-formaat ontwikkeld worden hoeft u zelf geen handmatige handelingen meer te verrichten bij het aanmaken ervan. Dit betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over btw-codes. Veldhuur.nl maakt het beheren van uw financiën een stuk minder tijdrovend en overzichtelijker!

Online betaallinks op je factuur

Bij het afnemen van een standaard abonnement heb je toegang tot de praktische online betaaloplossing van Veldhuur.nl. Via deze extensie heb je de mogelijkheid om online betaallinks mee te sturen met de factuur. De huurder kan via deze link de betaling met iDEAL of Paypal voldoen. Wel zo gemakkelijk! Een bijkomend voordeel: de reserveringen die direct door de huurder vanuit het reserveringssysteem worden gemaakt & betaald, wordt automatisch een factuur gemaakt.

Als de betaling is afgerond krijgt het facturatiesysteem direct een melding en wordt de factuur automatisch gekenmerkt als 'betaald'. Door gebruik te maken van online betalen kan het debiteurenbeheer volledig worden overgenomen door Veldhuur.nl. Hierdoor kunt u zorgeloos uw kantine verhuren!

Boekhoudkoppeling in het facturatiesysteem

Wanneer je als kantine een professioneel abonnement afsluit krijg je toegang tot het maken van een boekhoudkoppeling in het facturatiesysteem. Met de meest gangbare pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Een aantal pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn Twinfield, Exact Online, Asperion en Snelstart. Op verzoek kunnen wij dit uitbreiden met andere gangbare boekhoudpakketten.


Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.