Bestuurskamer Facturatiesysteem

Veldhuur.nl is het perfecte bestuurskamer facturatiesysteem om jouw bestuurskamers georganiseerd en zonder ongemak te verhuren!

Het facturatiesysteem, speciaal ontwikkeld voor de verhuur van bestuurskamers: Veldhuur.nl, heeft vele mogelijkheden. Enkele van deze mogelijkheden zijn:

  • De mogelijkheid voor het opmaken van zowel eenmalige als herhalende facturaties
  • Het invoegen van online betaallinks in de factuur
  • Optie tot boekhoudkoppeling

Waarom dit facturatiesysteem voor de verhuur van jouw bestuurskamer?

Veldhuur.nl heeft al vele tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het bestuurskamer facturatiesysteem hebben gekozen, zodat zij zorgeloos hun bestuurskamer kunnen verhuren.

Vele mogelijkheden voor het opmaken van de factuur

Via het planningssysteem voor bestuurskamers kunt u gemakkelijk facturen aanmaken voor huurders van uw bestuurskamer. Deze facturen beschikken over uw eigen bedrijfslogo en de wettelijke vereiste gegevens voor een factuur. Doordat de factureren geheel geautomatiseerd in pdf-formaat opgemaakt worden hoeft u zelf geen handmatige handelingen meer te verrichten bij het aanmaken van de factuur. Dit betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over btw-codes. Veldhuur.nl maakt het beheren van uw financiën een stuk gemakkelijker!

Online betaallinks op je factuur

Bij het afnemen van een standaard abonnement heb je toegang tot de praktische online betaaloplossing van Veldhuur.nl. Via deze extensie heb je de mogelijkheid om online betaallinks mee te sturen met de factuur. De huurder kan via deze link de betaling met iDEAL of Paypal voldoen. Wel zo gemakkelijk! Een bijkomend voordeel: de reserveringen die direct door de huurder vanuit het reserveringssysteem worden gemaakt & betaald, wordt automatisch een factuur gemaakt.

Als de betaling is afgerond krijgt het facturatiesysteem direct een melding en wordt de factuur automatisch gekenmerkt als 'betaald'. Door gebruik te maken van online betalen kan het debiteurenbeheer volledig worden overgenomen door Veldhuur.nl. Hierdoor kunt u zorgeloos uw bestuurskamer verhuren!

Boekhoudkoppeling in het facturatiesysteem

Wanneer je als bestuurskamer een professionele abonnement afsluit krijg je toegang tot het maken van een boekhoudkoppeling in het facturatiesysteem. Met de meest gangbare pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Een aantal pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn Twinfield, Exact Online, Asperion en Snelstart. Op verzoek kunnen wij dit uitbreiden met andere gangbare boekhoudpakketten.


Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.