Facturatiesysteem

Het beheersysteem van Veldhuur.nl beschikt over een volledig facturatiesysteem. Hierin heb je de mogelijkheid om op verschillende wijzen online facturen op te maken. Zo is het mogelijk om van een incidentele reservering een factuur op te maken maar ook over een periode. Je kunt facturen per maand en kwartaal opmaken door een selectie van boekingen in een bepaalde periode te maken. Hierdoor kan je vaste huurders en verenigingen elke maand een overzichtelijke factuur sturen.

Factuur opmaken

Facturen worden voorzien van jullie eigen logo en de wettelijke vereiste gegevens. De facturen worden automatisch in pdf-formaat opgemaakt waardoor je geen handmatige handelingen meer hoeft te verrichten met briefpapier of een Word-bestand.

Betaallinks op de factuur

Vanaf ons "standaard" abonnement heb je toegang tot onze online betaaloplossing. Je kunt op die manier betaallinks meesturen met de factuur e-mail. De ontvanger van de factuur kan zo direct met iDEAL of Paypal de betaling van de factuur regelen. Als de betaling is afgerond krijgt het facturatiesysteem direct een melding en wordt de factuur automatisch gekenmerkt als "betaald". Door gebruik te maken van online betalen kan het debiteurenbeheer volledig worden geautomatiseerd met automatische betalingsherinneringen.

Boekhoudkoppeling

Als je ons "professioneel" abonnement afneemt kan je gebruik maken van de boekhoudkoppeling. Met de meest gangbare pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Een aantal pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn Twinfield, Exact Online, Asperion en Snelstart. Op verzoek kunnen wij dit uitbreiden met andere gangbare boekhoudpakketten.


Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.